Nissan ALMERA TINO: DVD speler / achteruitrijcamera

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: QG18, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 85

Weet iemand waar de DVD speler zit in een Almera Tino visia uit 2004? Ik was namelijk van plan om de Navigatie te gebruiken .maar kan de dvd rom niet vinden...

en ik wilde graag een originele achteruitrijcamera inbouwen aangezien mijn vriendin moeite heeft met de zicht naar achteren. is dit mogelijk? zo ja, waar zit ie normaal gesproken?

mvg johan

Koekiej

Geplaatst door Koekiej (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Almera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Nissanwielmonteur (0) PRO, 6 jaar geleden

Een Tino Visia heeft geen Navi uitrusting. Je ziet wel de bedieningsknoppen maar verder is er niets.

De camera zit in de handgreep van de achterklep normaal gesproken. Je kan niet zomaar een camera aansluiten. Daat heb je een aparte interface voor nodig. Volgens mij was Carvision daar de leverancier van.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Almera of stel zelf een nieuwe vraag.