Nissan ALMERA TINO: Radio Nissan Almera Tino 2004

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: QG18, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 85

Goedemorgen,

Sinds een jaar ben ik in het bezit van een Almera Tino 1,8 uit 2004.
Ik heb alleen een aantal problemen met mijn radio.
Het scherm geeft bij regelmaat een groene balk aan met beveiligd. Na intensief zoeken op internet kom ik wel wat zaken tegen maar niet een echte oplossing.

Afgelopen weekend heb ik het bedieningspaneel eruit gehaald en het probleem lijkt hierin te zitten... De radio werkt wel weer maar de knoppen en toetsen van de radio lopen al gauw 'vast' en kan ik niet meer bedienen. (Knoppen voor de kachel wel)
Op internet heb ik via via een aantal panelen gevonden die je tweedehands kan kopen e.d. maar ik dacht laat ik mijn vraag hier eens stellen.

Kan ik een geheel nieuwe radio met scherm (zelfde afmetingen) en bedieningspaneel plaatsen of alleen een scherm en het originele paneel vervangen in de Almera Tino? Ik neem aan als dit mogelijk is dat alle apparatuur van Clarion moet zijn?

Hopelijk hebben jullie een idee.

Groet Marcel

Mars1987

Geplaatst door Mars1987 (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Almera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

wboeren (0), 6 jaar geleden

Dag Marcel,

Jouw probleem heb ik nu ook waarschijnlijk.
Heb ook een tino uit 2004 en de groene balk in beeld en geen radio dus.
Is het bij jou inmiddels opgelost en wat is er aan gedaan?

Ik hoor het wel.

Groet William

Nissanwielmonteur (0) PRO, 6 jaar geleden

Sleutels opnieuw programmeren kan een oplossing zijn

Mars1987 (0), 6 jaar geleden

@Nissanwielmonteur, dat lees ik vaker maar waar doe ik dat?
Kan.ik dat zelf?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Almera of stel zelf een nieuwe vraag.