Nissan MICRA 1.3E 3HB E2: Versnellingsbak maakt vreemd geluid.

Bouwjaar: 2000, Brandstof: LPG

Beste Lezer(es)
De versnellingsbak van mijn Micra maakt sinds een tijdje een vreemd geluid. Als hij in zijn vrij staat dan hoor je dit goed ,als je de bak ontkoppeld dan is het geluid weg. Ik heb het oliepeil gecontroleerd dit is goed. De bak heeft ongeveer 230.000 km gedraaid. Alvast bedankt Gerard.

Pologerard

Geplaatst door Pologerard (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

jeroen076 (0), 6 jaar geleden

lijkt op druklager zoals je het beschrijft

Pologerard (0), 6 jaar geleden

Draait het druklager dan ook als je hem in zijn vrij hebt en de koppeling niet intrapt ? Trouwens bedankt voor je snelle reactie Jeroen .

jeroen076 (0), 6 jaar geleden

ja loos . en als je hem intrapt verwijder je de speling

Pologerard (0), 6 jaar geleden

Bedankt ik ga het nakijken .

jeroen076 (0), 6 jaar geleden

nou dat zal zonder dat je de v-bak eraf haal niet gaan want hij zit bij de koppeling. tegen de drukgroep. advies is koppelingsset en druklager vervangen.

Pologerard (0), 6 jaar geleden

Ik heb de motor 20.000km geleden vervangen en natuurlijk toen een nieuwe drukgroep ,platen en druklager vervangen.Zou een beetje vreemd zijn als hij nu al versleten is .Ik denk het geluid ook achterin de bak te horen en niet bij de koppeling.

jeroen076 (0), 6 jaar geleden

ja het druklager kan je controleren door hem te starten en lichtjes de vrije slag van het koppelingspedaal af te halen door hem ietsjes in te trappen. niet helemaal.

blijft het dan nog ja dan is het geen goed nieuws dan is er een baklager stuk aan het gaan

Pologerard (0), 6 jaar geleden

Ik heb het uit geprobeerd.Het geluid gaat pas weg als ik de bak volledig heb ontkoppeld. Dus zit het in de bak kan dan toch concluderen? Nogmaals Dank Jeroen voor het mee denken,hier kan ik wat mee !

jeroen076 (0), 6 jaar geleden

ja helemaal duidelijk dus . geen dank voor . daar is dit forum toch om elkaar te helpen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.