Nissan Micra: Achteruitrijlicht gaat niet.

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 65

Bij deze Nissan micra gaat het achteruitrijlicht licht niet aan, schakelaar is goed , deze uitgewisseld en los hand, handmatig buiten het blok getest toen ging de lamp wel aan? Iemand een idee waar ik verder kan zoeken ,of hoe dit op te lossen is?

Missan

Geplaatst door Missan (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1620) PRO, 5 jaar geleden

Wordt hij wel goed ingedrukt door de stift in de bak?
Je zou eens kunnen controleren of er in de bak iets gebeurt als je hem in zijn achteruit zet , zender er uit laten en in het gat een bout steken die net zolang is als de lengte van de schroefdraad met stift ,als je hem dan in de achteruit zet moet de bout minimaal de lengte van de stift omhoog komen.
Als daar niets gebeurt , weet dat er in de bak iets niet goed zit.

Nissanwielmonteur (0) PRO, 5 jaar geleden

Eerst eens even de stekker op de achterlichtfitting controleren. Mogelijk niet genoeg klemkracht.

Schakelaar gaat wel eens stuk, problemen met de bak voor wat betreft de bediening van de schakelaar ben ik persoonlijk nog nooit tegengekomen.

Groetjes
Ton

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.