Nissan Primera: Cruisecontrol werkt niet

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1800

Beste,

Ik heb een probleem met mijn cruise control. Ik kan deze aanzetten, maar de set knop werkt niet. Zodra ik hier op duw, gaat het SET lampje knipperen. Ik heb reeds de schakelaars bij het rem- en koppeling pedaal gecontroleerd en door gemeten, deze werken gewoon. Heeft iemand anders een idee wat het probleem kan zijn.

Alvast bedankt,
Frans.

Bulij

Geplaatst door Bulij (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

Nissanwielmonteur (0) PRO, 5 jaar geleden

Werken alle remlichten? Massa kwestie achterlich??

Bulij (0), 5 jaar geleden

Ja, dit was ik inderdaad vergeten te melden. Ik heb zelf de contacten een beetje bij geknepen voor beter contact.

Rinsider (0), 5 jaar geleden

Ik had het zelfde probleem. Ik ben naar de autosloop gegaan (rutte, velserbroek) en daar andere remschakelaar, koppelingschakelaar en bedieningsunit gehaald (kosten €7.50) deze vervangen en waarnodig afgesteld. Werkt nu prima.

Bulij (0), 5 jaar geleden

@Rinsider, welk deel van het bedieningspaneel heeft U vervangen? Zoals ik al aangaf werken mijn schakelaars gewoon.
Bvd.

Rinsider (0), 5 jaar geleden

Het bedieningspaneel wat op het stuur gemonteerd is tbv de cruisecontrol. Ps. Ik ook dacht dat mijn koppelingschakelaar werkte echter toen ik deze gedemonteerd had en had doorgemeten zat er toch een hapering in.

Bulij (0), 5 jaar geleden

@Rinsider, Bedankt voor de aanvullende info. Het bedrag dat U betaald heeft was dit voor alles of alleen voor de bedieningsmodule? Ik zal eens op zoek gaan in de omgeving van Maastricht.

Rinsider (0), 5 jaar geleden

Die €7, 50 was voor 2 schakelaars en 1 bedieningspaneel. Deze heb ik dan wel zelf gedemonteerd bij het auto demontage bedrijf.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.