Nissan MICRA 1.2 U9: alarmlichten gaan spontaan knipperen

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Vermogen (kw): 1200

Mijn alarmlichten beginnen spontaan te knipperen. Als de auto stilstaat op de oprit gaan de alarmlichten spontaan knipperen, en knipperen dan een hele tijd, soms de hele nacht door. Ik heb daardoor al eens de volgende een lege accu gehad. Ook tijdens het rijden gaan nu ook de alarmlichten spontaan knipperen. (Dit was voorheen alleen als de auto stilstond, maar sinds een tijdje nu ook tijdens het autorijden.) En gaat er een lampje van een afbeelding auto rood branden op het dashboard. De schakelaar van het alarm is al eens vervangen, door de Nissan garage. En ook is de auto al voor onderzoek naar de Nissan garage geweest. Ook is de auto al voor onderzoek naar een algemene garage geweest. En ook is de schakelaar van de achterklep vervangen. Wie kan mij helpen met dit probleem, want de garage weet het ook niet, helaas.

WilmaK

Geplaatst door WilmaK (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Nissanwielmonteur (0) PRO, 5 jaar geleden

De klacht komt mij niet bekend voor.

De alarmlichten en startonderbreker (rode lampje) hebben een gemeenschappelijke unit. Dat is de bcm die rechts onder het dashboardpaneel zit.
Mogelijk is daar vocht in gekomen, alhoewel ik me dat niet voor kan stellen gezien de plaatsing aan het stalen frame van het dashboard.

Succes
Ton

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.