Nissan Qashqai: Mijn kachel blaast alleen koude lucht

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 2000

Vorige maand heeft mijn auto grote beurt gehad, heb auto nauwelijks gebruikt. Nu het wat kouder wordt kachel aangezet maar blaast alleen koude lucht. Zag wel dat lucht inlaat bij grill niet goed zat, deze vastgezet maar zonder resultaat. Pollenfilter is vervangen maar weet niet of dit van invloed kan zijn. Kan pas over een paar dagen bij garage terecht.
Wie heeft een idee?

Marco1957

Geplaatst door Marco1957 (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Qashqai? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Nissanwielmonteur (0) PRO, 5 jaar geleden

Als het pollenfilter vervangen is dan zou ik het maar in die hoek zoeken.

Het paneel naast het gaspedaal weghalen en het vierkante motortje met tandsegment opmerken. Mogelijk ligt hiervan het stekkertje los. Of is hij niet goed in elkaar gezet.

groetjes
Ton

Marco1957 (0), 5 jaar geleden

Hoi Ton, vandaag naar garage geweest. Zij hebben thermostaat vervangen en probleem is deels opgelost. Op bijrijdersplaats is het lekker warm maar achter het stuur blaast hij nog steeds koele lucht. Kosten vandaag 110 euro. Heb inderdaad op you tube gezien hoe pollenfilter vervangen wordt. Zie het zelf niet zitten om dit te doen, weet ook niet hoe alles in elkaar zit en ben bang dat ik het slechter maak. In ieder geval bedankt voor je tijd.

Nissanwielmonteur (0) PRO, 5 jaar geleden

Nou weer even terug en vragen of ze in de hoek bij het pollenfilter kijken.

Marco1957 (0), 5 jaar geleden

Probleem is opgelost, bleek een klep niet te worden aangestuurd. Ik kreeg als antwoord dat klep opnieuw was ingelezen en toen ok. Het zal allemaal wel. De laatste keren heeft de garage geen kosten berekend,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Qashqai of stel zelf een nieuwe vraag.