Nissan X-Trail: achterruit wisser doet niets meer

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: YD22, Motorinhoud (cc): 2184, Vermogen (kw): 100

Plotseling doet mijn achterruitenwisser het niet meer. Zekering meende ik Nee dus deze was nog goed en dan bedoel ik die van het zekeringen kastje onder het stuur.
Vraag zou het de motor kunnen zijn?
Of zit er nog ergens anders een zekering of een relais?
Waar kan ik deze vinden?
Bvd

Reneik

Geplaatst door Reneik (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan X-Trail? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Robko (0), 5 jaar geleden

Zekering vervangen of alleen naar gekeken? Zal niet de eerste zekering zijn die je heel lijkt te zijn.
Misschien ook even op de motor meten of er spanning op komt te staan.

Reneik (0), 5 jaar geleden

Zekering idd vervangen en dat was het dus niet. Dus idd dan zal ik de motor moeten doormeten. Of proberen met 12 v erop. Maar had ook te horen gekregen dat een relais de boosdoener kan zijn. Dus zijn er vergelijkbare klachten en zo ja waar zitten die relais ?

Robko (0), 5 jaar geleden

Verwacht onder de motorkap. Als je spanning hebt kan het ook zijn dat alles erg droog is en vastzit. Haal dan de as eens los en kijk of de motor dan wel draait.

Succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan X-Trail of stel zelf een nieuwe vraag.