Opel Vectra: Dakdragers Opel Vectra GTS uit juni 2003?

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: z18xe

Geachte Problemcar,

Omdat ik het vermoeden heb dat ik goedkoper kan kopen dan bij de Opeldealer heb ik heb de hele ochtend zitten zoeken op internet naar dakdragers voor mijn Opel Vectra GTS uit 2003, maar nergens krijg ik echt duidelijkheid wat ik nu precies nodig heb. Ik zie allerlei merken en allerlei (internet)winkels maar nergens wordt duidelijk gemaakt wat ik nu precies nodig heb en wat nu precies past op mijn GTS. Ik krijg er eigenlijk een beetje de ziekte in want de kans op verkeerd (in)kopen en uiteraard alle gezeik die je daarna krijgt met inruilen en weet ik wat is natuurlijk nu wel heel groot. Dus mijn vraag aan jullie is:

Welke andere dakdragers (type, naam, merk) en waar kan ik kopen voor mijn Vectra GTS uit 2003 dan die bij Opel zelf voor 189 euro?

Bij voorbaat dank en met vriendelijke groet,

Aad Doix

Doix

Geplaatst door Doix (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Doix (0), 13 jaar geleden

Laat ik mijn vraag anders stellen, want op internet kom ik er niet uit, een Opel EPC is voor een particulier niet zomaar te verkrijgen en diverse aanbieders van dakdragers hebben er blijkbaar erg baat bij om zoveel mogelijk onduidelijkheid te scheppen ***grom***

Passen dakdragers van een Vectra C sedan op een Vectra GTS? Of passen dakdragers van een Vectra C station op een Vectra GTS?

Bij voorbaat dank en met vriendelijke groet,

Aad Doix

Vianden (0), 13 jaar geleden

hallo Doix ga eens naar een automatrialen zaak vraag daar eens ,die verkopen ook vaak dak koffers. b.v halfords en zo. gr E.S

Doix (0), 13 jaar geleden

Dank voor jullie reactie, ben weer op het goede spoor gebracht. Dit problem kan gesloten worden.

Met vriendelijke groet,

Aad ~ Doix

Doix (0), 8 jaar geleden

Zie bericht hierboven.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.