Opel Cabrio: stuurbekrachting

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 2200

Beste,

Mijn opel astra 2.2 tdi cabrio van 2005 staat sinds 6 maanden in mijn garage. Nu vond ik een koper, maar kreeg ik mijn auto niet meer aan de praat, batterij helemaal leeg. Het lukte ook niet met kabels om hem te starten. Occasie batterij aangeschaft. Auto startte onmiddellijk.
ECHTER. Ik wou hem even buiten rijden voor nog een grondige poetsbeurt vooraleer ik hem ging verkopen. Bleek nu dat ik enorm veel kracht moest uitoefenen op het stuur. (bij het binnenrijden in de garage maanden voordien nochtans nooit problemen aan ondervonden). Na opzoekingswerk vond ik het reservoir met de olie voor de bekrachtiging terug, deze lijkt nog vol genoeg te zitten.
Kan iemand van jullie kenners mij helpen waar het probleem zou liggen aub?? Enkel een zekering? Hydrolische pomp?? Dynamo?? Hopelijk de goedkoopste oplossing...
Dank bij voorbaat voor jullie hulp!!!!!!

mombie

Geplaatst door mombie (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.