Opel Astra: connector Navi 650

Bouwjaar: 2015, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 1.6 CDTI, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 66

Wie kan mij helpen aan de pin-bezetting / connector lay-out van de NAVI 650/ panasonic.
Betreft ASTRA J 2015. Dit ivm omzetten naar een Android / Navi systeem.

aghofman

Geplaatst door aghofman (55) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

aghofman (55), 6 jaar geleden

Is niet meer nodig , heb vandaag het originele systeem eruit gehaald en een Android systeem erin gezet, wat een verschil!!

geert simons-1 (0), 5 jaar geleden

Beste AG hofman, is het mogelijk om dat systeem te vervangen? Ik heb een astra je sport tourer uit 11-2014 en baal ervan dat je geen muziek kunt streamen met m'n telefoon via Bluetooth. Zou dat probleem opgelost zijn door een vervanging met een Android systeem? Zo ja, waar kun je zo'n Android module bestellen? Is het moeilijk om het zelf te vervangen?

aghofman (55), 5 jaar geleden

Ja het Android systeem geeft je die BT mogelijkheid , verder universele navi en touchscreen. Ik ben er zeer tevreden mee , ook omdat ik een Android telefoon heb. De ombouw is als je een beetje handig bent goed te doen, er zijn ook div video's te vinden op de div fora. Enige nadeel is dat maar 70% van je oude bediening / toetsen op de goede plaats zit. Voor mij geen probleem omdat alles verder goed werkt en je kunt via touchscreen ook prima werken, stuurbediening werkt ook nog steeds. Je vervangt dus je hele audio/infotainment systeem dus inclusief screen, DVD box etc..Reken op een 1-1.5 uur ombouw. Bestel ook de OBD scanner mee via Bluetooth foutcodes etc uitlezen in zeer handig :-) Kijk maar op de bekende Ali site met zoekterm: Android 8.1.0 2GB ram car dvd Audio player FOR OPEL ASTRA J 2010-2012 stereo gps Multimedia head device unit receiver BT WIFI >>Suc6!

geert simons-1 (0), 5 jaar geleden

Hartstikke bedankt voor de info!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.