Opel ASTRA: CV deur links achter blijft open

Bouwjaar: 2017, Brandstof: Benzine, Motorcode: B10XFT, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 77

Ja komt meer voor.Maar dit is garantie.Niet zelf aan sleutelen.Terug naar de dealer.
Ferry

Artois

Geplaatst door Artois (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Artois (0), 5 jaar geleden

Hallo...

De buurman heeft een probleem met zijn Opel Astra uit 2017 . Als hij de wagen wil afsluiten gaan alle deuren op slot maar de vergrendeling schiet direct weer open van de deur links achter terwijl de andere deuren wel op slot blijven. Herkent iemand dit probleem wellicht?

gr,
Artois

Artois (0), 5 jaar geleden

Bedankt voor je antwoord ferdinand. Weet je ook wat de reden is dat deze ene deur weer openspringt...omda je zegt dat het vaker voorkomt? Ik had het gezegd tegen de buurman over de garantie maar hij denkt dat dit daar niet onder valt. Vind ik wel een beetje vreemd eigenlijk. Ik kreeg niet het idee dat hij het ook daadwerkelijk gevraagd heeft. Weet je het zeker van de garantie? Want als ik er dan aan ga zitten prutsen en ze zien dit dan vervalt straks zijn garantie natuurlijk.

ferdinand (60), 5 jaar geleden

Valt gewoon onder garantie.In de meeste gevallen worden slijtbare delen zoals banden niet in de garantie opgenomen,.Ik zou er mee naar de dealer gaan.
Ferry

Artois (0), 5 jaar geleden

Kan je met de auto naar eender welke Opel dealer gaan als het onder de garantie valt of moet je perse naar de dealer gaan waar de auto is gekocht? Misschien heeft hij hem wel in zuid-limburg gekocht of zo en wil hij daar niet helemaal heen rijden.

ferdinand (60), 5 jaar geleden

Volgens mij kan dat wel. Zelfs in het buitenland.Want het is fabrieksgarantie. De dealer zal dit bij fabrikant claimen.Maar wellicht reageren de profs wel.Ik weet het niet 100% zeker.Ik heb nog nooit een auto met garantie gekocht.Ik rij nu een 22 jarige super mooie Jeep Wrangler. Zonder garantie ha ha .
Ferry

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.