Opel Astra: Radio/navi gaat niet aan + geen geluid richtingaanwijzers en par

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 1598, Vermogen (kw): 85

Hoi, onze opel astra P-J stationwagon uit 2011 geeft geen beeld meer in de navigatie- en radio unit (gaat helemaal niet aan) en geeft geen geluid meer bij de richtingaanwijzers. Ook de Parkeersensor horen we niet, waarvan het kleine schermpje een melding geeft Parkeersensor-service. Al de stroom eraf gehaald (min-pool accu ontkoppeld), maar geen succes. Weet iemand hoe de navigatie/audio installatie te resetten? De Opeldealer kon het niet binnen een uur vinden en heeft nog geen idee wat het kan zijn. We gaan voor een vervolgafspraak, maar we horen graag of iemand hier al ervaring mee heeft. Dankjewel alvast.

mmars

Geplaatst door mmars (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ronny503 (0), 5 jaar geleden

Het lijkt op een totale uitval van het radio/navi systeem en dan valt er weinig te resetten. Als alle spanningen op het systeem aanwezig zijn dan zit het defect in het systeem zelf.

R_Bakker (0) PRO, 5 jaar geleden

is het een 900 of 950
950 geven nog wel eens problemen

Quebecc (0), 5 jaar geleden

Zekering ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.