Opel ZAFIRA-A: Airco

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: Z16XE, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 74

Mijn airco is laatst “gerepareerd” maar nu weer mee opgehouden. Ze hebben toen de condensor radiator vervangen. Nu zie ik alleen geen fan hierop zitten zoals ik op veel foto’s van Opel Astra g’s en Zafiras wel zie staan.

Weet iemand of dit er altijd op moet zitten?

Zaffie2020

Geplaatst door Zaffie2020 (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Zafira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (1385) PRO, 4 jaar geleden

De koelfan zit aan de andere kant , is dezelfde waar ook de motor mee gekoeld wordt.
Zit er nog voldoende koudemiddel in ?

Zaffie2020 (0), 4 jaar geleden

Toen 2 maanden geleden de condensor is vervangen is hij meteen bijgevuld, dus dat kan het haast niet zijn. Zoals op de foto te zien is zijn er wel aansluitingen voor een 2e ventilator en ik kan me niet meer herinneren of die er voor de reparatie nou opzat of niet

kaleido 1 (1385) PRO, 4 jaar geleden

Misschien niet het juiste type condensor gemonteerd, maar als hij eerst wel werkte en nu niet meer heeft dat niet te maken met je fan , en dat hij recent gevuld is is ook heen garantie , laat de vullingsgraad controleren om dit uit te sluiten.

Zaffie2020 (0), 4 jaar geleden

Ok, bedankt voor je reactie! Ik ga er maandag mee naar de garage.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Zafira of stel zelf een nieuwe vraag.