Opel Corsa D: rem aan de bestuurderskant blijft vast zitten

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: A13 DTE, Motorinhoud (cc): 1248, Vermogen (kw): 70

goedendag

ik zit met het volgende probleem. Na een keer hard remmen blijft mijn voorrem aan de bestuurders kan vast zitten. dacht dat de remklauw vast zat heb deze vervangen nu blijft het probleem zich nog steeds voor doen. de druk gaat er na verloop van tijd weer langzaam af. Nu denk ik dat het ABSpomp is. Heeft iemand hier ervaring mee?

dan het volgende bij Opel zijn de aanstuurt onderdelen gecodeerd dus is de vraag kan ik zomaar een andere tweedehands ABSpomp kopen en er op monteren?

groeten Franklin

franklin78

Geplaatst door franklin78 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ferdinand (60), 4 jaar geleden

Voor dat je alle onderdelen gaat vervangen,zou ik hem laten uitlezen.En was de remklauw nieuw ?
Ferry

kaleido 1 (1595) PRO, 4 jaar geleden

Wanneer is de remolie voor het laatst vervangen , als deze donkerbruin tot zwart is kan vuil in de ABS pomp de oorzaak zijn , ik nijg ook richting ABS pomp, onderdeelnr. Moet hetzelfde zijn , waarschijnlijk wel inleren. Uitlezen zou ik zeker eerst doen om nodeloos vervangen te voorkomen.

franklin78 (0), 4 jaar geleden

dank voor de opties wordt nu uit gelezen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.