Peugeot 106 1998: soms niet willen aanspringen van peugeot 106 • Rob9981 @ 06/04/2008, 21:19

  Peugeot 106
  bouwjaar: 1998
  brandstof: Benzine
  motorcode: 1.1

  Hallo,
  Ik zit met het volgende probleem.
  Wij hebben als tweede auto een peugeot 106 1.1 van 1998 motorcode HDZ.
  Als de auto binnen in de garage heeft gestaan wil de motor niet aan springen na diverse malen te hebben gestart en flink gas te hebben geven komt hij en blijft lopen, als de auto gewoon buiten staat dan hebben wij nergens last van.
  Dit probleem is vorig jaar in november ook al eens voorgekomen heb hem toen laten uitlezen en toen bleek dat de motortemperatuursensor defect was. Toen was het probleem binnen en buiten.
  Deze sensor is toen vervangen en heb tot 2 weken gelden geen probleem meer gehad met starten.
  Nu heb ik de auto weer laten uitlezen maar er zit geen storingscode in.
  Wie kan mij helpen??.........


 • oldtimer @ 07/04/2008, 20:55

  Lijkt toch weer op hetzelfde probleem, als de auto verder goed rijd en niet inhoudt . Anders moeten ze eens kijken naar de gegevens die de computer binnen komen als de auto binnen heeft gestaan.
  Je zou ook eens kunnen proberen wat er gebeurt als je de andere sleutel gebruikt.

 • Ken jij iemand die de oplossing weet? Deel het:

 • Smeets
 • smeets solutions
 • obdpartners
 • Hippored
Problemcar.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek bij Problemcar.nl voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer