Peugeot 306 CABRIOLET 1.8 AUT. E2: Remmen

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Vermogen (kw): 74

Ik heb mijn remblokken langs beiden zijden laten vervangen tesamen met mijn rempomjes de gagarist zei dat hij deze ontlucht heeft maar ik kan mijn pedaal dieper instappen dan normaal als moter stil staat en ik pomp op de rem dan kan ik die na even niet meer indrukken weet iemand een oplossing is er geen truck met de handrem of moet ik nogmaals laten ontluchten

Marina 1105

Geplaatst door Marina 1105 (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1565) PRO, 7 jaar geleden

Dat je je rempedaal verder in kunt trappen dan voor de remblok wissel komt vaker voor , de remblokken moeten nog inslijten op de hobbelige remschijven.
Dit zal na een paar dagen beter moeten worden.
Dat je met de motor uit op een gegeven moment , na een paar keer trappen het pedaal hard is , is ook normaal , je hebt namelijk het vacuum weg getrapt in je rembekrachtiger.
Mocht het remgedrag niet beter worden , dan zou ik inderdaad nog een keer ontluchten .
Heb je achter trommels ?

sjaak14 (0), 7 jaar geleden

Mogelijk is de remvloeistof ook vervangen, Met nieuwe remolie lijkt het pedaal ook iets sponziger dan voorheen maar na en paar dagen voelt het weer als vanouds.. Een verklaring hiervoor heb ik nog niet kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum