Peugeot Boxer 2010: Onbekende moer in motorruimte

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 3.0HDI, Motorinhoud (cc): 2999, Vermogen (kw): 116

Heb tijdens een klusje in de motorruimte een voor mij onbekende moer gevonden.

Heb er foto van geupload.

Ik kan niet zo direct terugvinden waar hij hoort. En zo niet vraag ik me dan weer af hoe die moer er terecht gekomen is. Er is de laatste 2 jaar ivm de weinige kilometers die ik rij geen onderhoud geweest dus vraag me af of die moer er dan al zo lang zou kunnen liggen.

Graag jullie mening

Beire2

Geplaatst door Beire2 (60) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Boxer? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 7 jaar geleden

We maken er een raadspelletje van ;) en we gaan voor de wasmachine....

Waar lag de moer precies ?

Gr. paul

Beire2 (60), 7 jaar geleden

De moer lag op de versnellingsbaksteun aan de linkerzijde van de wagen.
Zal er morgen ns een foto van nemen.

Heb in elk geval al ns rondgekeken naar een stuk/bevestiging waar een moer zou ontbreken maar niks gevonden. Ook met spiegel voor de plekken die ik niet goed kan zien.

Is in elk geval iets eigenaardigs. Alhoewel ik denk dat die moer er al een hele poos zou (kunnen) liggen wil ik niet graag op een keer een stuk kwijt zijn dat belangrijk is. ;-)

Beire2 (60), 7 jaar geleden

De moer heb ik dus gevonden op de versnellingsbaksteun. Die zit links vooraan de wagen, slecht te zien door oa de luchtfilter:
Hier ligt hij dus:
Een jaar of 2 geleden is wel de voorruit vervangen geweest. Maar zelfs als dat daarvan nog iets is lijkt het me sterk dat die moer er al zo lang ligt.

Hans4040 (295) PRO, 7 jaar geleden

In dat geval zou het een moer van een ruitenwisser arm kunnen zijn...die zijn er waarschijnlijk af geweest om de ruit te vervangen.

Beire2 (60), 7 jaar geleden

Bedankt, tijdens het posten vreesde ik daar al een beetje voor. :-( Probleem is dat ik om zeker te zijn toch weer wat dingen zou moeten demonteren.

Als het effectief een moer van de ruitenwisser arm is hoop ik dat de kerel die dat gelost heeft die moer niet zo direct terugvond en een andere gebruikt heeft...

Anderzijds -> zou die arm er dan toch zo lang kunnen op blijven als die moer weg is?


Zal als ik er de tijd voor vind ns naar kijken.

Beire2 (60), 6 jaar geleden

Ondertussen nog niets gevonden waar de moer op zou kunnen passen. Hopelijk valt er 1 van de volgende dagen niet ineens ergsn een onderdeel van de wagen. :-(

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Boxer of stel zelf een nieuwe vraag.