Peugeot Partner: motor slaat niet aan

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorinhoud (cc): 1900

beste allemaal

ik heb een vraagje peugeot partner 1900 diesel bouwjaar 2000 een citroen berlingo diesel bouwjaar 1998 dat zijn de dezelfde motor maar moet je de ecu mee over plassen?wand hij wild niet aanslagen een voor dat we de motor er hebben uitgehaald draai de wel wie van jullie kan mij daar mee helpen

jens1472

Geplaatst door jens1472 (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jens1472 (0), 7 jaar geleden

heeft er niemand raad voor mij?

sjaak14 (0), 7 jaar geleden

Volgens mij hoeft dat niet. De ECU bevat informatie over de transponderring en chip in de sleutel en geen exemplarische motor info. Die moet je juist niet vervangen, tenzij je ook contactslot wilt vervangen.

Geen stekker over het hoofd gezien? Opvoerpomp in tank krijgt wel spanning? Hoor je die een paar seconden lang zoemen als je de auto op contact zet?

voyager (0), 7 jaar geleden

Zijn de bakken van beide modellen hetzelfde?Zo niet, zou daar de oorzaak van in kunnen zitten. Door verschil in positie krukassensor.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum