Peugeot 206: Pakkingen, water overkoken

Brandstof: Benzine

Hoi, ik heb een vraag over mijn Peugeot 206 XS 1.6
Afgelopen jaar, is mijn water een keer overgekookt toen ik op de snelweg reed, vervolgens de anwb erbij gehaald.. en vertelde dat me koppaking eruit lag.. na wat sleutelen heeft die mijn thermostaat eruit gehaald en kon ik weer verder.. ben vervolgens aantal keer bij de garage geweest.. en bleek niks met me pakking te zijn.. vandaag probeerde ik me auto te inruilen en kreeg ik weer te horen dat me koppaking eruit ligt.. omdat mij water overliep nadat hij de moter had gestart en de dop eraf draaide.. mijn vraag is wat zou er kunnen zijn? Ik heb geen verstand van auto's verder.. enigste wat ik weet is dat er iets mis is.. dat me auto zo nu en dan overhit raakt.. en mijn water leeg is en helemaal uitgekookt, iemand enig idee wat het zou kunnen zijn? Wat ik het beste zou kunnen doen? Het is overigens een Peugeot uit 2000
Mvg

Angell

Geplaatst door Angell (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Highway (115) PRO, 6 jaar geleden

het zou best kunnen zeker omdat je de thermostaat er uit gehaald hebt. Ga naar de garage en laat een test doen. Ze kunnen het met testvloeistof en als ze dat niet hebben met de 4 gas meter.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.