Peugeot 5008: airco probleem

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld

Goedemorgen,

Begin dit jaar hebben we een Peugeot 5008 gekocht uit 2010. Geweldige auto maar nu met de warme dagen blijkt dat de airco uitvalt.
Soms bij starten gelijk airco maar valt dan onderweg weer uit om later weer wel aan te slaan.
Met de vakantie in het vooruitzicht de auto na laten kijken voor een airco beurt, maar gevuld gecheckt en verder oke bevonden is het probleem er niet mee opgelost.
Er wordt mij verteld dat het een slimme airco kan zijn wat inhoud (wat mij verteld is) dat de airco uitvalt op het moment dat de motor het vermogen nodig heeft.
Er zou dan een motor probleem zijn. Vervolgens is de auto uitgelezen maar ook daar komt geen probleem naar voren.
Toch zou ik graag willen weten wat het probleem is zeker gezien het feit dat we straks op vakantie gaan naar het buitenland
Groet
Angelique

Angeliquezelf

Geplaatst door Angeliquezelf (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 5008? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Rene Roolvink (0) PRO, 6 jaar geleden

Geen garantie ? U heeft hem max . 6 maanden .
Storingen uitlezen gaat het beste bij de Peugeot dealer .
Deze leest alle systemen uit ( via de globale test , het hoeft niet in de motor te zitten ) en kan ook in de historie van de auto kijken ( logboek ) wat er in het verleden aan storingen is opgetreden . PS , dit is niet hetzelfde logboek dat via uw multifunctionele scherm kan worden uitgelezen .
Mocht er een duidelijke storing aanwezig zijn kunnen zij u ook mogelijk helpen met het oplossen hiervan . In de database van Peugeot Frankrijk zie ik ook dat er voor uw voiture enkele bekende oplossingen voor een aircoprobleem zijn . Ook dit kan de dealer zien .
Doe er uw voordeel mee , succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 5008 of stel zelf een nieuwe vraag.