Peugeot 206: Leuning van bijrijders stoel komt niet helemaal naar achteren

Bouwjaar: 2002

Hoi,

De leuning van bijrijders stoel gaat niet helemaal naar achteren,gaat wel helemaal naar voren als iemand in wil stappen,maar als je hem terug wilt doen blijft de leuning recht op staan.Overigens gaat de stoel zelf gewoon naar voren en achteren.
Hopen hebben jullie een oplossing hebben,heb de auto nog maar 2 weken.

Samantha H

Geplaatst door Samantha H (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

10 Reacties

Rene Roolvink (0) PRO, 6 jaar geleden

Hallo , er zijn 206 uitvoeringen waarbij dit standaard is . Dus geen defect / afwijking . En inderdaad moet u dan iedere keer de rugleuning in de juiste positie zetten .

Samantha H (0), 6 jaar geleden

Hoi,dat snap ik,maar van de week kon ik de leuning helemaal in ligstand zetten en dat lukt nu niet meer.

Rene Roolvink (0) PRO, 6 jaar geleden

Oké , dat had u niet vermeld dat het eerst wel werkte .
Auto net 2 weken ! Geen garantie ?
Anders word het de stoel démonteren en via de onderzijde kijken waardoor de rugleuning geblokkeerd word .
Kijk vooral goed naar de bevestiging van de kabel ( no: 28 )

Samantha H (0), 6 jaar geleden

Fijn om zo de tekening te hebben dan kan ik mijn vader ff naar laten kijken,hoop dat hij er uit komt,het moet een kleinigheidje zijn,waar moet hij precies opletten bij nr28

Rene Roolvink (0) PRO, 6 jaar geleden

Een handige vader lost alles voor z,n dochter op .
Hij moet even goed kijken of de kabel aan beide zijde,s wel goed bevestigt zit . Anders word het bekleding van de zitting verwijderen ( vrij simpel ) om het een beetje overzichtelijker te maken . Maak dan wel even de auto spanningsloos ivm de zijairbag,s en bedrading aan de onderzijde. PS , RADIO AANWEZIG , denk aan de eventueel later in te voeren code , anders heb je er nog een probleem bij.

Samantha H (0), 6 jaar geleden

Mijn vader heeft gekeken de kabel (nr 28) zit aan beide uiteinde wel vast,maar kan deze ook uitgerekt zijn ,als ik de leuning naar voren doet,dan staat er spanning op,zodra ik hem naar achter doet lijkt wel of die dan lam is dan kan ik de kabel zo uit zijn bevestiging halen

Rene Roolvink (0) PRO, 6 jaar geleden

Nee , deze rekt niet . Zoals je beschrijft is dat de juiste werking. Als het mogelijk is en je vader heeft veel tijd , kan je de werking vergelijken met de linkerstoel . Ben echter bang dat dit uitdraait op een nieuw ( sloop/2e hands) stoelframe / complete stoel . Dit verschijnsel kwam nogal eens voor . Wil je geen kosten , passagiers alleen links in en uitstappen .

Samantha H (0), 6 jaar geleden

maar zit zo onhandig als de leuning rechtop blijft staan voor de bijrijder,is wel gek dat hij naar voren kan klappen,en terug alleen rechtop blijft staan en niet naar achter,heb ook geen geld voor andere stoel oid (student he)
wat kan het anders zijn op de tekening?

Rene Roolvink (0) PRO, 6 jaar geleden

Er blijft niets anders over . Misschien kan pappa eens een beetje geweld gebruiken om met een gelukje de leuning nog in een comfortabele stand te krijgen .

Samantha H (0), 6 jaar geleden

Hallo,
Probleem is helaas nog niet opgelost,ik vind het vervelend worden om iedere keer aan de bestuurders zijde iedereen in te laten stappen,mijn vader heeft de stoel bekleding gedeeltelijk verwijderd maar hij kan niets iets zien wat er blokkeerd aan de leuning,ook is het niet fijn zitten voor de bijrijder.Mijn vader wil ook brute kracht gebruiken ,bang dat de leuning breekt
Iemand misschien nog een idee om het op te lossen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum