Peugeot 206: Centrale deurvergendeling opent half aan bestuurderskant

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: KFX, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 55

Hallo,
Sinds 2 dagen werkt de afstandsbediening van de centrale deurvergendeling niet naar behoren. Ik druk op de afstandsbediening om deuren te openen, alle druk knopjes in de twee portieren schieten omhoog, maar alleen de bijrijdersdeur kan opengemaakt worden. Als ik met de sleutel de deuren open en dicht doe kunnen wel alle portieren worden opengemaakt.
Iemand enig idee of ik ergens iets kan smeren om dit te verhelpen?

Grts.
Stefan

McGti

Geplaatst door McGti (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Rene Roolvink (0) PRO, 5 jaar geleden

De afstandsbediening ( de sleutel dus ) werkt wel , alleen de centrale vergrendeling ( de auto ) werkt niet geheel naar behoren .
Dit opmakende uit uw verhaal verdenk ik dat het verbindingsstangetje , nummer 5 op de tekening , bij het slot in het portier niet meer op zijn plaats zit . ( gebeurd wel vaker ) .
Houdertjes nummer 10 of 11 versleten .
Even de deurkaart démonteren en met een zaklampje de bevestiging controleren .

tekkel30 (0), 5 jaar geleden

Sloten smeren kan helpen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum