Peugeot 206: Stuurkolomschakelaar/stuur

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: KFW, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 55

Hallo,

De ruitenwisserhendel van mijn stuurkolomschakelaar is defect. Mij is verteld dat deze niet te repareren is maar vervangen dient te worden?
Nu ben ik aan het zoeken en zie wel 25 verschillende soorten. Heeft iemand het juiste nummer bij chassisnummer: 42381766 ?
Aangezien de boel toch los gaat, wil ik ook graag het stuur vervangen door een 2e hands exemplaar. Zijn alle stuurwielen ( met airbag ) hetzelfde?
Bedankt Alvast!

Schuurtje

Geplaatst door Schuurtje (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Account-beheer (0) PRO, 5 jaar geleden

[b]Momenteel staan er nog een aantal posten open.
Onze leden denken mee met het probleem maar ontvangen daarna geen enkele reactie meer ?

Kijk deze posten nog even na. Nieuw is nu ook dat de evt. oplossing vermeld kan worden.

B.v.d

Account beheer
Problemcar[/b]

peter heeren-1 (0), 5 jaar geleden

Probeer eens via Aliexprees een ruitenwisserschakelaar te vinden.Ik heb zelf voor mijn 206 een lichtschakelaar aangeschaft voor 9 euro. Wel goed kijken of deze er hetzelfde uitziet (met name het gedeelte wat in de kolomschakelaar zit). Ziet er excact hetzelfde uit als de originele schakelaar en werkt fantastisch.Duurt wel ongeveer 4 weken voor je deze in huis hebt.

Peter.

Schuurtje (0), 5 jaar geleden

Hallo Peter,

Voor mij was bestellen via Alieexpress geen optie omdat mijn stuurkolomschakelaar uit 1 stuk bestaat. Ben naar de plaatselijke sloperij geweest en daar stond gelukkig een auto met dezelfde schakelaar en stuur.
Deze overgezet en klaar.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.