Peugeot 307: Auto doet niets meer.Geen kontakt, ook niet met powerpack.

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1578, Vermogen (kw): 80

Auto is rijdend neer gezet. Daarna werkte er niets meer. Geen kontakt/geen verlichting/helemaal niets meer. Het aansluiten van een powerpack op de accu had geen enkel resultaat. Iemand een idee waar ik moet zoeken?

Marius51

Geplaatst door Marius51 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

Marius51 (0), 4 jaar geleden

Andere accu gemonteerd (volle) en nu wel kontakt op dashboard, alleen motor draait rond maar start niet en STOP in dishplay. Alle andere electrische zaken werken ook niet. (ramen/deuren/achterklep etc.) Bougie's verwijderd, 1 normaal, 1 gescheurd, en twee vervuild.(aanslag) en alle veel te wijd. Hoe kan ik het ontstekingsblok kontroleren?

hans4074 (0) PRO, 4 jaar geleden

Ik denk zo maar dat de BSI "leeg" is, oftewel dat doordat de spanning te laag geweest is (defecte accu) de BSI zijn instellingen kwijt is. In dat geval wordt het afslepen naar een dealer die de BSI weer opnieuw moet programmeren als zijnde nieuwe BSI. Neem gelijk alle aanwezige sleutel mee.

Marius51 (0), 4 jaar geleden

Geen goede afloop heb het probleem opnieuw ingesteld.

harry4203 (315) PRO, 4 jaar geleden

wat bedoel je met probleem opnieuw ingesteld????? ga er maar vanuit dat hetgene hans schrijft gebeurt is. sleep em maar ff naar de dealer.

Marius51 (0), 4 jaar geleden

Kan wel, maar de auto is van 2001, ga daar geen honderden euro's aan uitgeven.

harry4203 (315) PRO, 4 jaar geleden

je plaatst een nieuwe accu en nieuwe koplampen, dan kan het proberen opnieuw te programmeren van de bsi er ook nog wel bij zeker? dat kost echt de kop niet.

Marius51 (0), 4 jaar geleden

Ik ga wel eens informeren bij de dealer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum