Peugeot 307: Zweten? Of lekke koppakking

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld

Hallo,

Ik zal me eerst ff netjes voorstellen; ik ben Jorick 33 jaar jong en vader van 2 meiden (3e meid op komst). Opzoek voor mijn vrouw voor een auto erbij, handig voor bepaalde dingen! Auto dient vooral uiteraard veilig te zijn en hopelijk voorlopig geen onkosten.

Echter we hebben een 307 2.0 16v op het oog, maar het volgende viel mij op bij de bezichtiging (zie foto) wie weet het zeker te weten?! Waar duid dit op....? Foto van onder genomen.

Alvast bedankt voor de reacties!

Groetjes,
Jorick

Jorick85

Geplaatst door Jorick85 (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Jorick85 (0), 4 jaar geleden

Zie eerder bericht

harry4203 (380) PRO, 4 jaar geleden

kan zo niet zien wat de oorzaak is. zou een lekke aandrijfaskeering kunnen zijn.
kan de rest van de staat van de auto niet beoordelen, de aanschafwaarde van de auto zal niet hoog zijn denk ik.. wellicht t repareren waard als het verder nog een nette auto is.

ferdinand (60), 4 jaar geleden

Ik zou even verder kijken,tenzij de aanschaf prijs dusdanig laag is dat je het kan laten repareren.Maar kijk eens op Marktplaats .Zet bij auto,s het bedrag dat je wil besteden en er rollen heel veel auto,s uit.Geen merk ingeven alleen een bedrag.
Ferry

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.