Peugeot 2008: Ramelt

Bouwjaar: 2013, Brandstof: Benzine, Motorinhoud (cc): 1600

Mijn 2008 rammeld rechts voor alle draag armen rubbers uilaat ophaning gecontroleerd als ik over hobbel rij een iritant rammel
Begin aan de schokbreker te denken iemand dit ook meegemaakt gr johan

Johan 16

Geplaatst door Johan 16 (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 2008? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

j@n-willem (0) PRO, 4 jaar geleden

Ik denk het óók, kan ook een stabilisator stang zijn, maar als je de auto met de hand eigen gewicht indrukt/inveert recht en links . Als je een verschil ziet weet je het zeker schokdemper, anders je dealer raad plegen hebben het vaker gehoord.....

hans4074 (0) PRO, 4 jaar geleden

Zowel het stabilisator eindstangetje kan voor rammelen zorgen, maar ook de schokbreker. Stabilisator stangetje valt redelijk simpel te controleren of daar speling op de kogels zit. Gewoon stevig verticaal aan de stabilisator stang rechterkant trekken. Mocht er speling op 1 van de kogelgewrichten van stab.eindstangetje zitten, dan voel je dit gelijk. Geen speling te voelen, dan blijft de schokbreker over. Er zijn diverse Peugeot dealer info's over rammelen voorzijde.

j@n-willem (0) PRO, 4 jaar geleden

Al vorderingen?

Johan 16 (0), 4 jaar geleden

Ja opgelost schokbreker vervangen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 2008 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum