Peugeot 208: Automatisch dimmende achteruitkijk spiegel

Bouwjaar: 2015, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: BH02, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 73

Hallo allemaal,

Sinds enkele maanden in bezit van een 208 Excecutive edition, oftewel een model wat redelijk compleet is qua opties waaronder ook een automatische dimmende binnenspiegel.

Helaas kan ik maar niet wennen aan deze optie. Simpelweg omdat de spiegel dermate heftig dimt dat ik enkel de zwaar verzwakte koplampen van mijn achterligger kan zien en rest is zowat onzichtbaar.

Helaas is dit niet via het menu in de auto zelf te regelen. Is er iemand die weet of dit wellicht toch op andere manier, softwarematig, is in te stellen? bv via dealer ofzo?

Het afplakken van de sensor lost mijn probleem niet op. Ik vind de werking van de spiegel namelijk erg fijn, alleen de mate van "dimmen" niet.

Alvast bedankt!

ArKu

Geplaatst door ArKu (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 208? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 208 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum