Peugeot 206: RA2/nat apk betekenis

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: KFW, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 55

Hallo, ik sta op het punt om een peugeot 206 van jaar 2002 te kopen. Nu heb ik de laatste apk papieren gevraagd om te bekijken en hierbij staat dat die goedgekeurd is, maar als aandachtspunt heeft: overmatige vloeistoflekkage overige vloeistoffen (RA2/nat apk). Verkoper gaf aan dat dot door nieuwe klemslang kwam en dat dit is opgelost. Mijn vraag was als dit niet het geval blijkt de zijn, wat de lekkage kan inhouden en als de kosten om dit zelf te laten maken, hoog zijn of wel te doen is, groetjes een niet zo ervarende eerste eigen autokoper

Simipower

Geplaatst door Simipower (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

oldford (0) PRO, 4 jaar geleden

Citaat:
RA2 – vloeistoflekkage
Onderdelen van motorvoertuigen en aanhangwagens in gebruik genomen vóór 1 januari 2018 (geen onderdelen van het brandstofsysteem, het remsysteem, de stuurinrichting of het veersysteem) die met uitzondering van water, overmatige vloeistoflekkage hebben, moet u als reparatieadviespunt aangeven.

RA2 is gewoon een code van het APK-formulier. Hoe ernstig, waar, waardoor en hoe duur om op te lossen wordt er niet bij aangegeven.
Het enige dat je weet is dat het niet het ruitensproei-systeem betreft of de afvoer van condens uit de airco.
Je weet ook dat het niet het brandstofsysteem, het remsysteem, de stuurinrichting of het veersysteem betreft.
Wil je meer weten, laat dan een aankoop keuring uitvoeren voor dat je beslist om te kopen.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.