Pontiac Trans Sport: blijven stotteren (inhouden ) ene keer wel andere keer niet.

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.8 ltr

wie weet nog wat?onze auto 14 dgen geleden aangeschaft c.a 200 km probleemloos tot s,avonds mijn vrouw laten rijden hij ging stotteren bokken e.d.heb toen een onstekingsmoduul vevangen( sloop) en nieuwe bougies geplaatst (ngk).leek even beter tegaan tot andere dag begon weer.

Met jullie site forum erbij en navraag ook benzine filter vervangen auto had vanaf sept 2010 stilgestaan.ook een benzinedop vervangen.
Motor ging weer stotteren en een mm lampje laten branden ,uitgelezen Mafs sensor maar na vervanging de zelfde avond weer het zelfde probleem en gecontroleerd of de onstekings module goed waren aan gesloten op cilinder 2 moesten er omgedraaid (was reeds zo )worden .lampje brand niet constant weer uitlaten lezen en we zijn proef gaan rijden en alle waarden waren zelfs goed .maar had de neiging om te stotteren (inhouden)op deze man advies nieuwe AC Delco,s en Bougie kabels erin en schoonmaak spul voor injectoren,nu is min vraag kan dat heel lang duren zo,n injectoren spoeling(paar tanks benzine) of zou ik het in massa probleem moeten zoeken? maar dat zou hij toch moeten uitlezen dacht ik. BVD. na bougie s en kabels moet ik toe geven hij loopt niet meer onregelmatig en bij remmen slaat hij niet meer af tot nu toe.

PS Kan een week duren op reactie ivm werk.

Jan en lena

Geplaatst door Jan en lena (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Pontiac Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Mercury (0) PRO, 13 jaar geleden

massa van de ontsteking controleren, ik heb er net weer een stuk over geschreven hier onder pontiac, bobines willen ook nog wel eens stuk gaan!

gr

Peco Power

Jan en lena (0), 13 jaar geleden

Die moet ik nog nakijken maar dat word volgende week als ik thuis ben,aarde van startmotor heb ik intussen gedaan was ook erg vuil,bedankt eerst voor de tip. ik vind het fijn dat deze Forum bestaat. grtjs Jan

dannymdouma (0), 13 jaar geleden

bezine filter vernieuwd? Als de tank zeer leeg is geweest zit geheid het filter dicht. Deze bevindt zich onder de doirpel onderzijde aan de bestuurderzijde.
Ook verstandigom na het slecht rijden even de IAC klep te reinigen deze is makkelijk te vinden zit bij de luchtinlaat .
Is het luchtfilter ook goed schoon geen lekkage rubber knie voor de luchtmassameter (scheuren) hierdoor wordt valse lucht aangezogen hetgeen bij koud weer direct invloed heeft.

groet Danny

Jan en lena (0), 13 jaar geleden

Benzine filter is vernieuwd,en na een week nog even weer gecheckt,en was brandschoon.
luchtfilter is ook schoon,alleen die andere 2 dingen ga ik nog checken en massa van bobineplaat,maar dat kan pas vanaf woensdag,ik laat het weten of het lukt en wat het was in elk geval bedankt voor de tip.
en ik krijg bericht van thuisfront dat ie heel af en toe nog even wil gaan stotteren en inhouden(lichtjes ) dus er komt schot in.
mischien toch nog schoon rijden injectoren? BVD Jan en Lena

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Pontiac Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.