Pontiac Grand Prix: bijvullen ruitensproeiervloeistof

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.1

Hallo, ik wil de ruitensproeier bijvullen, maar kan werkelijk nergens de vuldop vinden (wellicht heel stomme vraag), waar zit deze? Kan iemand mij ook helpen aan een (online) gebruikershandleiding van deze auto?

Andere vraag hoe kan ik de versnellingsbak van de automaat bijvullen, weet wel waar de vuldop zit maar niet hoeveel er in moet.

an555

Geplaatst door an555 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Pontiac Grand Prix? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Mercury (0) PRO, 12 jaar geleden

Nou, de belangrijkste zaken maar even eerst... Versnellingsbak moet bijgevuld worden via de buis van de peilstok voor de bak. dus een vuldop heb je niet!!!!!!! automaatbak olie peil je met warme motor, motor draaiend en de bak in de park! bijvullen met atf , aus automaatbakolie voor General motors bakken!!
Ruitensproeiertank zit volgens mij bij deze auto in de buurt van de accu...

Manuals. google gewoon ff...

gr

Peco Power

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Pontiac Grand Prix of stel zelf een nieuwe vraag.