Porsche Panamera: Differentieel bonkend geluid bij korte bocht maken bij parkeren.

Bouwjaar: 2014, Brandstof: Diesel, Motorcode: 3000

Panamera van 2014 maakt een erg bonkend geluid bij het manoeuvreren. Weet iemand hier wat het probleem zou kunnen zijn alvorens ik dat autotje naar de garage breng.

Gilby

Geplaatst door Gilby (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Porsche Panamera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (945) PRO, 9 jaar geleden

Erg nieuw nog , garantie , laat de garage het uitzoeken , ik begrijp je vraag wel , je bent nieuwsgierig naar wat het zou kunnen zijn , daarmee kun je garage ook op het verkeerde been zetten.

Gilby (0), 9 jaar geleden

Kaleido, bedankt voor de snelle reactie.
Ik belde zopas de Porsche garage in Ingelmunster en zij waren op de hoogte van dit voorval. Het zou gelegen zijn aan de brede banden die zo vast op de grond staan dat wanneer men kort draait de rubber verspringt op de asfalt en zo een bonkend geluid met zich mee brengt. Dit is enkel te horen bij koud weer. Daarom raden ze aan winterbanden te plaatsen op de auto. Gelukkig ben ik er enkel met de schrik vanaf gekomen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Porsche Panamera of stel zelf een nieuwe vraag.