Porsche Boxster: porsche boxster

Bouwjaar: 1997, Motorcode: 2500

mijn auto is automaat soms as rijden ben fikkerd rampje as gewoon rijden ben hij rijt perfekt en soms brand gewoon rood raar wat kan dat zijn nu heb volgende probleem moet soms hard duwen voor in p te graken precies da hij ni reageerd da hij te goed en p staat en dan as hij tog in p staat krijg ik mijn sleutel niet uit contakt moet veel komtakt op af zeten starten stil legen en dan soms lukt wel raar wie kan mij helpen aub





mijn auto zet in p en krijg heel moeilijk mijn sleutel eruit hoe zou da komen
en graak ook soms slecht in p skalelele gaat perfekt maar zet in p en graakt percies juist niet ver genoeg

wozzel

Geplaatst door wozzel (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Porsche Boxster? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Ralf_Jensen (0) PRO, 9 jaar geleden

Tjee Wesley, een erg onduidelijk verhaal. Gebruik eens leestekens, en probeer met kortere zinnen, het probleem te omschrijven.

Als ik mijn best doe; denk ik dat je problemen hebt met de selector (de schakelpook).?? Je krijgt de gewenste versnelling niet ingeschakeld. En tijdens het rijden flikkert je raampje omlaag?

Controleer de mechanische werking van je selector, wellicht dat er iets is losgelopen, onderaan de pook.
Voor je raampje, démonteer hiervoor het deurpaneel, en kijk eens wat je kunt vinden. Kan niet zo moeilijk zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Porsche Boxster of stel zelf een nieuwe vraag.