Renault Laguna: achterruitverwarming

Bouwjaar: 2002, Brandstof: LPG, Motorcode: 18,16v

Ik heb een probleem met mijn acterruitverwarming. Je kunt hem gewoon inschakelen en dan hoor je ook de klik dat hij aangaat. De buitenspiegels doen het wel. Ik meet gewoon stroom op de riggels in het raam (op één na de bovenste waar de gaten in de ruit zitten doet het niet) doen ze het allemaal. Ik heb gisteren 12 volt op de stekker (aansluiting) gezet en dan doet hij het ook niet. Het lijkt wel of het in de massa zit. Heb een maasadraad direct van de accu gehaald maar ook dat helpt niet.
Is er nog een mogelijkheid om wat anders te proberen of moet ik echt een nieuwe achterruit kopen.

Vast bedankt voor het meedenken.
Groetjes Johan

joh.1

Geplaatst door joh.1 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

joh.1 (0), 15 jaar geleden

Hoi allemaal,
Ik had twee vragen één over mijn gasproblemen (die nog niet opgelost is) zie ander abbonement en

2 mijn achterruitverwarming doet het niet. We meten wel stroom maar geen massa. Nu blijkt er in de kabel die geplakt zit op de achterruit een breuk te zitten (weaarschijnlijk in de overgang naar het glas) waar je niet bij kunt komen. We hebben een beetje (zwarte) lak onderaan de ruit weggeschuurd waar de bekabeling loopt en als we daar de massa op houden doet alles het weer alleen is het moeilijk om daar een kabel aan te bevestigen dus zal het toch wel een andere achterruit (die apart open kan) worden.
Maar bij deze voor iemand die het zelfde probleem heeft.

sgm (0), 15 jaar geleden

De achterruitverwarming van mijn Laguna doet het ook niet. Is ook eentje met een apart te openen ruit. Zal ook wel hetzelfde probleem zijn. Met een beetje geluk is er wel aan te komen. Dan is eventueel elektrisch geleidende epoxy te proberen.

jan 1962 (0), 6 jaar geleden

ik heb ook apart te openen ruit maar hoe kom ik bij de aansluitingen op de ruit spoiler moet eraf lijkt me hoe zit die vast heeft er iemand mischien afbeelding van

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.