Renault Clio: start problemen clio

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Hallo, ik heb hier een clio 1.6 uit 2003 en met enige regelmaat heeft hij startproblemen. De motor draait een paar keer rond en stopt dan, hij slaat dus ook niet aan. Iemand hier ervaring mee? misschien zoeken in de startblokkering?

patrickkia

Geplaatst door patrickkia (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

RPJdeWeert (0), 9 jaar geleden

Nee, bij een actieve startonderbreker blijft de startmotor wel rondgaan, maar krijgt de motor geen brandstof omdat de brandstofpomp uitgeschakeld is. Je zult het probleem moeten zoeken in het elektrische circuit, dus contactslot/ bedrading/ startrelais/ startmotor.

patrickkia (0), 9 jaar geleden

even in de relais/zekeringkast onder de motorkap gekeken en de boel eens even goed schoongemaakt. De punten onder de drie relais waren erg gecorrodeerd. Nu afwachten of het probleem daadwerkelijk verholpen is.

patrickkia (0), 9 jaar geleden

Hij blijft het nog steeds goed doen!!!

teunissen (0), 9 jaar geleden

gezien de leeftijd , hoogstwaarschijnlijk de startmotor versleten.

hobby-monteur (0), 9 jaar geleden

Beetje gekke constatering om te zeggen dat de startmotor waarschijnlijk versleten is,terwijl de ts de oplossing al denkt te hebben.Ik heb auto's gezien die al veel ouder zijn,en die hun orginele startmotor nog hebben.Of zitten we in de automotive verlegen om werk?

teunissen (0), 8 jaar geleden

was de startmotor stuk?

patrickkia (0), 6 jaar geleden

auto heeft geen problemen meer gehad dus wat het is geweest....geen idee

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.