Renault Safrane 1995: kachelradiateur uitbouwen

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: Z7X, Motorinhoud (cc): 3000

Mijn kachelradiateur is lek. Volgens de instructies van Renault zou dan het hele dashboard er uit moeten (8 uur + mogelijke gevolg elllende met storingen en rammels)
Maar ik lees ook verhalen (o.a. volgens sommige Renault dealers) dat het in 4 uur kan zonder het dashboard uit te bouwen door alleen de stuurkolom en pedalen te verwijderen.
Bij mijn automaat gaat dat zeker niet lukken. De beugel waar het rempedaal in hangt zit flink in de weg. Deze zit op de pedaalstoel gelast.

Ik ben nu bezig de pedaalstoel uit te bouwen. Aan de kachelradiateurkant zit nu alleen nog een dikke pen in de weg. Zie foto's.
Is zo'n pen er uit te slaan of moet ik deze doorzagen?

AS1

Geplaatst door AS1 (105) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Safrane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

AS1 (105), 7 jaar geleden

Afloop: Pen doorgezaagd en de pedaalstoel 90 graden gekanteld. Dan heb je genoeg ruimte om de kachelrad er uit te schuiven.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Safrane of stel zelf een nieuwe vraag.