Renault Trafic: wissers gaan niet uit

Bouwjaar: 1996

Ik heb het volgende probleem, als ik m'n ruitensproeier gebruikt heb gaan de wissers niet meer uit, zet ik contact af stoppen ze wel en gaan in ruststand. Ik vermoed zelf dat het interval relais stuk is o.i.d.
Weet er iemand waar dat relais zich bevind, ik zie in de zekeringkast wel iets wat er op lijkt maar ik zou graag willen weten hoe dat relais eruit kan.
Alvast bedankt voor reakties

eriba

Geplaatst door eriba (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Trafic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

eriba (0), 7 jaar geleden

het relais is er uit.

Hans4040 (190) PRO, 7 jaar geleden

En nu..?

eriba (0), 7 jaar geleden

Een ander relais zoeken, monteren en kijken of alles werkt.

AlOmbreDuFort (0), 7 jaar geleden

Relais verdenk ik niet. Ik denk eerder de boorcomputer. Het relais schakelt in als je de ruitensproeier gebruikt, maar slaat niet af tenzij je het contact uitzet. Dus het relais trekt aan, en valt ook weer af. Als je de ruitenwissers gewoon gebruikt, schakelt het relais dan wel gewoon in en uit? Heb eens met mn Espace gehad dat de achterruitenwisser na vier keer zwaaien ermee stopte. Enkel door de ruitenwisser uit te schakelen en weer in te schakelen werkte e.e.a. weer vier slagen. Dit viel gelukkig onder garantie en ze hebben uiteindelijk de computer vervangen.

abc (0) PRO, 7 jaar geleden

een traffic van 1996 heeft geen computer ,relais zou kunnen maar ook de motor kan dit veroorzaken

eriba (0), 7 jaar geleden

Klopt geen computer. Relais is vervangen en alles werkt weer.

allen bedankt voor het meedenken

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Trafic of stel zelf een nieuwe vraag.