Renault CLIO: ratellend geluid onder rechter koplamp

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: D4F B7, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 55

hallo, als ik na een rit de auto afzet, maar wel het contact aanlaat blijft er in een unit? die onder de rechter koplamp zit (vacuumslang richting kleppendeksel) een ratellend geluid aan de gang. deze blijft ook enige tijd aan de gang, nadat ik het contact wel heb afgezet. Kan iemand mij zeggen of dit normaal is. gr

bruig1

Geplaatst door bruig1 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (1395) PRO, 7 jaar geleden

Zit daar niet je actief koolstoffilter voor je damp retour van je benzine systeem , filter kan verzadigd zijn en blijft het magneetventiel aangestuurd.

bruig1 (0), 7 jaar geleden

Hallo Kaleido, Als dat zo is, kan deze dan eruit gehaald worden, en vervangen of i.d. Is dit een onderhouds probleem want ik heb er nog nooit van gehoord. Er gaat wel een slang naar de kleppendeksel. Sorry voor deze vraag, ben maar een hobbyist. gr.

kaleido 1 (1395) PRO, 7 jaar geleden

Maak eens een foto van het deel.

bruig1 (0), 6 jaar geleden

Auto inmiddels verkocht, dus ik weet niet hoe het nu is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.