Renault TRAFIC 1000 L1 H1 1.9 DCI 100: Lampje voorgloeiing blijft branden

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: F9q, Motorinhoud (cc): 1900, Vermogen (kw): 74

Lampje voorgloeiing licht op na 30sec wanneer men de bus start. Uitgelezen met diagnose toestel autel df196 (water bij de brandstof of ergens een open circuit in de lijn). Ten eerste , ik heb geen sensor aan mijn mazoutfilter? De stekker bevind zich onderaan in een valse plug. Toch kontroleren of er water in de filter zit...nee geen water. Bedrading van die stekker nagekeken en de kabelboom alles oké. Gloeiers getest ook oké. Die 2 sensors vervangen (luchtdruk en turbodruk) ook geen verschil. De egr klep nagekeken was pas vervangen die is ook nog oké. Lmm vervangen ook gene verschil. Nu ben ik teneinde raad.... Heeft misschien iemand een idee wat het nog kan zijn? Mvg.

anoniem-1574001872

Geplaatst door anoniem-1574001872 (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Trafic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Rene Roolvink (0) PRO, 6 jaar geleden

Nu ben ik teneinde raad.... Heeft misschien iemand een idee wat het nog kan zijn? Mvg.
Gloeirelais defect ?

anoniem-1574001872 (0), 6 jaar geleden

[quote=Rene Roolvink]Nu ben ik teneinde raad.... Heeft misschien iemand een idee wat het nog kan zijn? Mvg.
Gloeirelais defect ?[/quote]

Hij gloeit normaal , Kontakt op zetten en aan de pennen gemeten heb ik 12v nadien 10v tot ongeveer 5min (nagloeien zeker) en dan is het 0v. Op dachtbord dus Kontakt op hij gloeit , lampje gaat uit , ik start dan en na 30 sec gaat lampje terug aan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Trafic of stel zelf een nieuwe vraag.