Renault Kangoo: Alarmlichten spontaan aan en deurvergrendeling klikt

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld

Ik dacht een mooie auto gekocht te hebben naar helaas... er bleek nogal wat aan te mankeren en metname de de bedrading is nogal mee gerommeld waardoor er vanalles mis ging. We hebben alles opgelost maar 2 problemen (met wellicht dezelfde oorzaak) kunnen we niet vinden.
probleem 1: Bij het aanzetten van het contact gaan vaak de allarmlichten spontaan aan en de centrale deurvergrendeling klikt. Dan zie je dat alleen de linker schuifdeur opnieuw ontgrendeld word terwijl deze al van slot is. Heel soms doet de auto dit ook tijdens het rijden. Als ik niet het contact verbreek als hij dit doet en gewoon start gebeurt dit ook heel vaak tijdens het rijden.
Probleem 2: soms wil de auto niet starten de startmotor gaat wel gewoon rond maar verder niks... dus contact er af en op nieuw proberen. Na een pogingen ovanf 3 tot 6 niet starten afgewisseld met alarmlichten en cv klick start de auto gewoon alsof er niks aan de hand is. De accu is al doorgemeten en is prima. De sleutel lijkt van binnen ook prima dus geloof niet dat het met de chip daarin te maken heeft
Probleem 1 heeft wellicht met de tankdop of bedrading daar naaroe te maken maar hoe pak je dat aan? En is er een samenhang met probleem 2? Of moet ik dat ergens anders zoeken?

Morwenna

Geplaatst door Morwenna (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Kangoo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Kangoo of stel zelf een nieuwe vraag.