Renault CLIO: Gasklephuis clio II phase4 Campus 8200284968

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: D4F G7, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 55

Sorry dat ik misschien een simpele vraag stel maar ik ben een beetje geschrokken van de prijs van een nieuwe gasklep.
Ik naar de dealer vanwege inhouden en in noodloop lopende auto. Uitgelezen en mijn vermoeden werd bevestigd (al eerder problemen gehad met gasklep en toen was hij schoongemaakt heeft het 1,5 jr uitgehouden).
Gasklep moet nu maar eens vervangen worden a 420 euro....ik zeg zozo. nou ik kijk nog ff verder omdat ik erg geschrokken was van de prijs.
Dus ik krijg een rekening van 70 euro. (uitlezen met proefrit), ik totaal niet blij....

maar hier komen mijn "domme" vragen:

* Als ik nu hetzelfde artikelnummer vind 2e hands maar er staat bij dat het van een twingo komt kan ik hem dan toch inbouwen? betreft 8200284968
* En na het vervangen gaat het dan goed (plug and play) of moet er nog speciale apparatuur aangesloten te worden voor het inleren ofzo?

Via onderdelenlijn of andere aanbieders zie ik gasklephuizen van 80-150 euro met 30k-70k op de teller en soms met 6 mnd garantie. Perfect denk ik want de auto hoeft het nog maar een jaar uit te houden ofzo. Ik ben zelf handig en dat ding is volgens mij snel te vervangen.

groet,
Michel

michel318

Geplaatst door michel318 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Heino4267 (110), 5 jaar geleden

Heb je al eens bij een automaterialenhandel (bv. Brezan, Heuts enz.) gevraagd wat zo'n onderdeel bij hen kost?

7seconds (0), 5 jaar geleden

je kan ook eens contact opnemen met ecu repair center in Helmond voor revisie van je eigen gasklephuis. Als revisie mogelijk is kan je je eigen gasklephuis terugplaatsen zonder inleerprocedure.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.