Renault LAGUNA: juiste instellingen climate control

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: F4R 67, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 99

Geachte forum leden,

Wie kan of wil mij helpen aan de juiste software instellingen voor de airconditioning / climate control panel van een Renault Laguna Grandtour uit 2005 met 2.0 liter motor.

Via Superscan diagnose software kan ik de volgende waardes instellen:

1) voertuigtype -Laguna II
2) compressortype - Harrison V5E
3) Drive Ratio - K4M Ph2/f
4) Type stuurbekrachtiging - links
5) synchronisatie potentiometer track1 - met
6) heated voorruit-zonder

Na vervangen van kapotte airco pomp, condensor , droger en orifice en grondig spoelen wil ik zeker weten dat alles in het verleden juist was ingesteld. Ik twijfel over punten 4 en 5.

4) Type stuurbekrachtiging - wordt bedoeld aan welke kant het stuur zit of waar de pomp zit?
5) synchronisatie potentiometer track1 - is dit van toepassing op de auto? Hoe hier achter te komen?

Zijn 1-3 juist ingesteld?

Alvast heel hartelijk dank voor de antwoorden.

Reekaag

Reekaag

Geplaatst door Reekaag (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Safrane10698 (0), 5 jaar geleden

Waarom denk je dat die verkeerd staan? Zou sowieso bij een renault geen universele uitlees apparatuur gebruiken omdat renault zich niet echt schaard achter de afspraken omtrent storingen zoals afgesproken in de auto branch.

Reekaag (0), 5 jaar geleden

Auto is enkele maanden geleden 2ehands gekocht. Ik pleeg al jaren het onderhoud zelf aan onze auto's. Kort na aanschaf is airco pomp kapot gegaan. Vorige eigenaar gaf aan dat er door garage naar deze instellingen was gekeken omdat deze nog weleens verkeerd ingesteld staan met mogelijk kapotte pomp wederom als gevolg. Bij ons dus na een maand al een kapotte airco pomp. Ik probeer het juist in te stellen om niet weer een grote uitgave op korte termijn te hoeven doen. Mogelijk zijn de instellingen niet juist. Mocht iemand een advied en of uitleg hebben dan hoor ik het graag. Heel hartelijk dank alvast.

De software heeft de nodige fouten al opgelost. Kapotte sensor ,bedrading van sspp bandenspanningscontrole antenne en fout in electronische parkeerrem.

kaleido 1 (1610) PRO, 5 jaar geleden

Al deze instellingen veranderen niets aan het functioneren van de airco of het wel of niet kapot gaan van een compressor.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.