Renault MEGANE CABRIOLET: kan elektrische kap op een auto met handmatige kap

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: K4M A7, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 79

Ik heb een Renault megane cabrio (2002) met softtop handmatig bediend. Ik wil mijn dak vervangen en heb ook een dak op het oog maar deze is elektrisch kan ik deze op mijn auto monteren?

Michel1979

Geplaatst door Michel1979 (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

viper_ren (0) PRO, 5 jaar geleden

Handmatig bediend dak?? Was dit niet altijd elektrische???

RPJdeWeert (0), 5 jaar geleden

Ja dat kan. Maar dan moet je of de stof overzetten (en dan kun je beter een nieuwe kopen), of het hele systeem vervangen incl. kabelboom, pomp, hydrauliekleidingen enz. enz.

@viper_ren: Slechts een deel is elektrisch geleverd, de meeste zijn handbediend. Dit is nog de Megane I, vanaf de Megane II zijn ze elektrisch uitgevoerd vanwege stalen dak.

viper_ren (0) PRO, 5 jaar geleden

Ow, ik ben nog nooit een handmatige tegen gekomen... daarom dat ik het een beetje vreemd vond

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.