Renault MEGANE SCENIC: RX4 raar rammelend geluid links achter

Bouwjaar: 2003, Brandstof: LPG, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: F4R C7, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 102

"zucht" weer een vage klacht: tussen de 50km/u en 60km/u begint links achter behoorlijk te rammelen en voor mijn gevoel te hobbelen.Achter banden waren licht gecupt, daarom om te kijken of de banden het probleem zijn deze omgewisseld voor anderbanden. Leek in eerste instantie de oorzaak maar binnen een paar dagen was hetzelfde probleem weer terug!
Het geluid/probleem is en blijft tussen de 50km/u en 60km/u. Het word erger als er meer gewicht op de achteras is bijvoorbeeld aanhanger en/of passagiers.
Weet even niet meer welke richting ik moet zoeken!

LBforce

Geplaatst door LBforce (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

viper_ren (0) PRO, 5 jaar geleden

Let er wel goed op dat de omtrek van de 4 banden ongeveer hetzelfde zijn.

Heb je de ophanging ook gecontroleerd op speling?

Heino4267 (205), 5 jaar geleden

Tja, dat wordt een volledige controle van de wielophanging (zoals bij de apk): rubbers, speling, schokdempers, wiellagers, banden enz.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.