Renault Modus: Lichten blijven branden en ruitenwissers gaan niet meer

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: K4J G7, Motorinhoud (cc): 1390, Vermogen (kw): 72

Gisteren auto nog gebruikt zonder enig probleem, vanmorgen blijven de lichten branden, de ruitenwissers en de radio doen het niet meer. De lichten gaan uit als ik de linker richtingaanwijzer opzet, ook gaan de ruitenwissers dan. De ruitenwissers doen het ook als ik de ruitensproeier gebruik. Heb de zekeringen nagekeken, zijn allemaal nog goed. heeft iemand dit al meegemaakt?

Kasiu1

Geplaatst door Kasiu1 (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Modus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Heino4267 (110), 5 jaar geleden

Dan heb je een probleem met de UCH (de computer die dat allemaal aanstuurt, die kan bv. niet tegen vocht wat daarin loopt als je een lekkage hebt) of een probleem met een massapunt.
Dat is een probleem wat bv. de dealer goed kan analyseren omdat zij e.e.a. goed kunnen uitlezen.

willyvan (5) PRO, 5 jaar geleden

idd uitlezen wisserschakelaars gaan wel eens stuk

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Modus of stel zelf een nieuwe vraag.