Renault Laguna : Zekering onder motorksp

Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1900, Vermogen (kw): 88

Help!!!!! Mijn laguna 2 uit het jaar 2093 1900 Dci met 88kw 120 pk ik had een defekt dubbel massa vliegwiel en hebben dat naar eigen zeggen feilloos gedaan nieuwe koppeling en nieuw dubbel massa vliegwiel maar na dat hij weer in elkaar stak ging de starter vlot maar toch zonder aan te slaan alle kavels weer afgegaan maar niets gevonden de zekeringen onder motorkap na gekeken en er was er eentje stuk (zie foto) tweede groene rechts dacht nummer 3 ik heb hem vervangen en de auto sloeg onmiddellijk aan en dachten het probleem. Opgelost te hebben maar wij lieten hem stationeer draaien op de brug terwijl wij op ruimde en opeens viel hij stil weer kijken naar die zekering en weer stuk zetten er nieuwe in en toen ging hij direkt stuk als ik nog maar contakt kaart erin stak??!?? Iemand dit al tegen gekomen? En mijn vraag is welke is de functie van deze zekering? Nu is het zoeken naar speld in hooiberg maar als ik weet voor welke functie 's de zekering diend kunnen we toch al iets nazien maar helaas ik hoop via deze weg meer te weten te komen alvast bedankt mvg

Keeske

Geplaatst door Keeske (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

viper_ren (0) PRO, 5 jaar geleden

Staat er niets in je instructieboekje??

Steek ipv een zekering eens een 55w lamp in de plaats.
Dan kan je zien wanneer de kortsluiting aanwezig is.
De kabelbundel boven de versnellingsbak, is die nog goed??

Hans4040 (190) PRO, 5 jaar geleden

laguna 2 uit het jaar 2093 ....daar zit toch nog garantie op..?

viper_ren (0) PRO, 5 jaar geleden

Het zal 2003 zijn denk ik 🤣🤣

Keeske (0), 5 jaar geleden

Ja inderdaad hij is van 2003

viper_ren (0) PRO, 5 jaar geleden

Leuk dat je daarop geantwoord hebt maar niet op de vraag of de kabelbundel nog goed is...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.