Renault Clio: subframe

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld

is het bij meerdere clio rijders bekend dat na enkele jaren het zgn subframe van de auto vervangen moet worden. Het frame is dusdanig weggerot dat de auto zelfs niet door de apk keuring komt.
Renault nederland zegt dit probleem niet te kennen. Echter de garagehouder heeft al meerdere Clio's gezien met hezelfde probleem.

wimk1949

Geplaatst door wimk1949 (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

viper_ren (0) PRO, 5 jaar geleden

Het voorste deel of het achterste??

ferdinand (60), 5 jaar geleden

Is hier geen sprake van productaansprakelijkheid! Nog geen zeven jaar voor een subframe vind ik erg kort.Een fabrikant dient er voor zorg te dragen dat een dergelijk belangrijk niet bewegend deel van de auto langer meegaat.Als je lid bent van de ANWB zou ik het aan de juridische afdeling voor leggen.
Ferry

ferdinand (60), 5 jaar geleden

En naar de sloop.
Ferry

ferdinand (60), 5 jaar geleden

Het bovenstaande is cynisch bedoeld.De bedoeling van deze site echter is ,dat v.w.b. de stand van zaken mededeling wordt gedaan .Dit o.a. ter lering van anderen.
Ferry

Heino4267 (225), 5 jaar geleden

Bijvoorbeeld dat via de onderdelenlijn een tweedehands subframe is gevonden en gemonteerd?
Ben benieuwd hoe het is afgelopen.

Hans4040 (310) PRO, 5 jaar geleden

We zullen het nooit weten.....jammer weer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.