Renault Clio: kloppend geluid vooraan

Bouwjaar: 2013, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1461, Vermogen (kw): 66

Hey hallo,

Ik heb al enige tijd een kloppend geluid vooraan aan de wielen ( denk rechts ) als ik over een oneffen parcour rijd zoals een kasseien weg.
Maar als ik bij het rijden mijn rem een beetje en lichtjes induw stopt het kloppend geluid.
Ze hebben al nieuwe remmen en remschijven gestoken maar prob blijft, zelfs al ergens wat meer vet gesmeerd aan een bepaalde plaats dat ze dachten te verbeteren maar tevergeefs.

Nu zouden ze nog ergens 2 stuken willen vervangen die word tegen gehouden door een bar ergens aan de wielen dacht ik van zo een 70€ t'stuk, dat ze denken dat daar misschien het prob zit.
( het schijnt ook een gekend prob te zijn door Renault heb ik mij laten vertellen door de garage waar Renault zijn handen een beetje wil van afhouden naar mijn mening, dit om grote kosten te vermijden voor alle Renault rijders onder ons )

nu ben ik een leek op vlak van auto kennis, maar ben ik ook niet van plan alle stukken die de auto maar heeft te laten vervangen omdat ze het niet vinden.

weet soms iemand wat het prob echt wel kan zijn?? dit om geen honderden euros te moeten spenderen aan misschien is het dit of misschien is het dat..

Mvg Steven

Steven R.

Geplaatst door Steven R. (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (1595) PRO, 4 jaar geleden

Speling op de remklauwen /geleide pennen , of de remblokken zitten los in het zadel ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.