Renault MEGANE BREAK: rode draad radioaansluiting stroomloos

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: K4J C7

hallo... op een of andere wijze is de spanning voor mijn radio weg... op gele draad, (contact), krijg ik wel spanning... maar op rode draad, (continue-spanning), geen spanning meer... voor ik alles opentrek, kan iemand mij zeggen waar ik de zekering hiervoor kan vinden.. ? mijn dank!

Ron10345

Geplaatst door Ron10345 (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Heino4267 (110), 4 jaar geleden

In één van je twee zekeringkasten? Op het deksel staat wat waarvoor is.

Ron10345 (0), 4 jaar geleden

dank... maar op inhoud van zekeringkastje in auto bij tekentje autorradio.. is zekering heel.. dus die is het niet... vandaar mijn vraag of er ergens nog een zekering voor radio is..

Ron10345 (0), 4 jaar geleden

gevonden!! het blijkt de 15A die gecombineerd het klokje voedt.. de bovenste rij van interieurzekeringkastje waar "coupe conso" staat afgebeeld.. het zijn wel hele kleine zekeringen... niet degene die ik standaard in auto bij lampenset heb liggen... dus ff langs renault voor voorraadje.. thanx..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.