Renault LAGUNA: Led verlichting plaatsen

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Motorcode: F4R K8, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 150

Ik zou graag de dagrij P21W5LL en de stadlichten W5W willen vervangen door Osram canbus led, met name de dagrij lichten gaan om de haverklap defect, en omdat je er bijna niet bij kunt niet even een paar minuten klusje deze te vervangen.

Ik hoop dat de led exemplaren minder snel stuk gaan daar deze minder warm worden achter de kunstof behuizing, wat naar mijn idee de oorzaak van het probleem is..


Daar eigenlijk niemand met een passend antwoord op mijn vraag komt of de led verlichting geen problemen gaat geven , ook de dealer niet probeer ik het maar eens via dit forum..

Wellicht iemand met een passend antwoord..

Remi.laguna

Geplaatst door Remi.laguna (55) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Remi.laguna (55), 4 jaar geleden

Canbus Led Verlichting zonder problemen geplaatst...

Safrane10698 (0), 4 jaar geleden

Canbus was niet nodig geweest. Gewone led voldoen en raar dat je dealer hier niks van weet. Het is alom bekend bij deze laguna dat de lampen overhitten met allerlei kwaaltjes tot gevolg.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.